Δ.Καβάλας: Κανονικά τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Ολοκαυτώματος – Μες στην εβδομάδα ψηφίζει το ΔΣ

Τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Ολοκαυτώματος για τους 1.484 Εβραίους της πόλης που έχασαν τη ζωή τους, θα γίνουν κανονικά, όπως επιβεβαιώνει, μετά την κατακραυγή και τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε, και η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Νέα Εγνατία», η δήμαρχος δήλωσε ότι θα φέρει το θέμα του Μνημείου προς ψήφιση στο αμέσως ερχόμενο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο προγραμματίζεται για τις ημέρες της εβδομάδας που έρχεται. Ακόμη ζήτησε «να χαμηλώσουν οι τόνοι και να κλείσει το θέμα». Χαρακτήρισε αυτονόητητη την τοποθέτηση του Μνημείου, η οποία εμφανίζεται να γίνει πιθανότατα την Κυριακή, 7 Ιουνίου, ενώ ακόμη η δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αφαιρεθεί από το Μνημείο το «Αστέρι του Δαυίδ», αφού είναι ένα θρησκευτικό σύμβολο που δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα.

Δείτε παρακάτω το πρωτοσέλιδο της «Νέας Εγνατίας»:

nea egnatia 2205

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΑΝΑΚΑ, ΜΝΗΜΕΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ, ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!