Απειλή Grexit για το Μετρό Θεσσαλονίκης – Έγγραφο «φωτιά» της Κομισιόν

Εξηγήσεις καθώς και την επιστροφή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση αναφορικά με το Μετρό της Θεσσαλονίκης, όπως πιστοποιεί έγγραφο της Κομισιόν.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακεδονία της Κυριακής», αποκαλύπτεται ότι η Κομισιόν ζητά στοιχεία για τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκαν σε διακοπή οι εργασίες κατασκευής του Μετρό στη Θεσσαλονίκη, με επιστολή που έστειλε στο υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών και Ναυτιλίας. Προειδοποιεί δε, ότι θα ζητήσει την επιστροφή των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ κοινοτικών κονδυλίων που δόθηκαν έως σήμερα.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα, η Κομισιόν στέλνει κλιμάκιο στη Θεσσαλονίκη για επιτόπιο έλεγχο. Την ίδια στιγμή το αρμόδιο υπουργείο εμφανίζεται θορυβημένο, αναζητώντας παράλληλα αδιέξοδο. Στο μεταξύ, δεν έχει συνεδριάσει ακόμη η επιτροπή που συγκρότησε το υπουργείο προκειμένου να διερευνήσει τη δυνατότητα επανεκκίνησης του έργου.

Δείτε παρακάτω το πρωτοσέλιδο της «Μακεδονίας της Κυριακής»:

mtk 2405

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΜΙΣΙΟΝ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]