Δ. Ηρακλείου: Μειώθηκαν τα δημοτικά τέλη για καταστήματα-Ποια αφορά

Με βάση την αριθμ.759/2017 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καθορίστηκαν οι νέοι μειωμένοι συντελεστές Δημοτικών Τελών. Οι μειώσεις αυτές θα ισχύσουν από 1/1/2018.

Παρακαλούνται οι δημότες να προσέλθουν εντός του μηνός Νοεμβρίου 2017 στο Τμήμα Τ.Α.Π. – Τελών Καθαριότητας και Φωτισμού (Λότζια – Γραφείο 5-6) προκειμένου να ενημερωθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους για την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν για τη διόρθωση των παροχών τους έτσι ώστε να τύχουν των ευνοϊκών αυτών ρυθμίσεων.

Οι ρυθμίσεις αφορούν όλες τις επαγγελματικές παροχές στις οποίες χρεώνονται υπαίθριοι χώροι. Σε αυτούς ο συντελεστής χρέωσης μειώνεται από 0,85 ευρώ το τ.μ. σε 0,78 ευρώ το τ.μ. καθώς και όλα τα καταστήματα που εντάσσονται στην ειδική κατηγορία με αριθμό 115/2011 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου όπου ο συντελεστής μειώθηκε από 4,24 ευρώ το τ.μ. σε 3,90 ευρώ το τ.μ..

Αναλυτικά τα καταστήματα αυτά είναι:
Σούπερ Μάρκετ – Υπεραγορές Τροφίμων (με εμβαδόν μεγαλύτερο των 150 τμ)
Εκθέσεις αυτοκινήτων
Τράπεζες
Νυχτερινά Κέντρα Διασκέδασης
Ναυτιλιακές Εταιρίες
Ιατρικά Κέντρα και Ιδιωτικές Κλινικές
Ξενοδοχεία Α& Β κατηγορίας (πλην των δωματίων)
Βενζινάδικα
Χαρτοπαιχτικές λέσχες
Καταστήματα ηλεκτρονικών παιγνιδιών και ηλεκτρικών ειδών
Οβελιστήρια, ψητοπωλεία, εστιατόρια, αναψυκτήρια, καφετέριες, μπαρ, πιτσαρίες
Πολυκαταστήματα

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!