Δ. Αθηναίων: Δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
5
Δεκέμβριος
Back

Δ. Αθηναίων: Δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων αγωγής και προαγωγής της υγείας και με αφορμή τον μήνα κατά του καρκίνου του μαστού, ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, πραγματοποιεί δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες για άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν, κατόπιν ραντεβού, στο Κέντρο Μαστού «Οι Αγ. Ανάργυροι» στις εξής ημερομηνίες: την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, καθώς και την Πέμπτη 6 και Παρασκευή 7 Νοεμβρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στην εξέταση μπορούν να υποβληθούν και γυναίκες που έχουν ατομικό ετήσιο εισόδημα έως 6.000 ευρώ και οικογενειακό έως 12.000 ευρώ. Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι ηλικίας 40-70 ετών και να μην έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

Ο καρκίνος του μαστού χρήζει έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης, κάτι που δεν είναι εφικτό για όλους λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας που μαστίζουν την κοινωνία μας.

Κέντρο Μαστού «Οι Αγ. Ανάργυροι»: Τίρυνθος 2 Άνω Πατήσια, κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό
Τηλ. επικοινωνίας για ραντεβού 210-3626587

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!