Δ. Ασπροπύργου: «Σεβαστείτε τα σήματα της Τροχαίας γύρω από τα σχολεία»

Με αφορμή το γεγονός ότι, πολλοί οδηγοί οχημάτων διερχόμενων από οδούς όπου λειτουργούν Σχολεία δεν τηρούν τα όρια ταχύτητας και οδηγούν επικίνδυνα ή διαμορφώνουν συνθήκες ικανές να προκαλέσουν ατυχήματα, σταθμεύοντας παράνομα, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, και Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Νικόλαος Μελετίου, απηύθυνε προς όλους, Πολίτες, επισκέπτες της πόλης και διερχόμενους απ΄ τον Ασπρόπυργο, την παρακάτω δήλωση – έκκληση :

«Η σωστή οδηγική συμπεριφορά, ειδικά σε περιοχές όπου υπάρχουν Σχολεία, είναι καθήκον ιερό και υποχρέωση όλων. Με λύπη μου διαπιστώνω ότι, ακόμη και Γονείς που, κατά καιρούς, με επισκέπτονται στο Δημαρχείο, για να μου ζητήσουν τη λήψη μέτρων, όταν έρχεται η ώρα να μεταφέρουν τα παιδιά τους στα Σχολεία, ανεβάζουν τα οχήματά τους στα πεζοδρόμια, παρκάρουν μπροστά στις εισόδους των Σχολείων, κινούνται με υπερβολική ταχύτητα, η σταθμεύουν με αναμμένα φλας έκτακτης ανάγκης (αλάρμ) στη μέση του δρόμου.

Όλα αυτά διαμορφώνουν μια άκρως επικίνδυνη κατάσταση, την οποία ήδη έχει επισημάνει η Τροχαία, και η Αστυνομία της περιοχής.

Απευθύνω ύστατη έκκληση προς όλους, για ιδιαίτερη προσοχή στην κίνηση των οχημάτων, σε όλη την πόλη, και ιδιαίτερα μπροστά και γύρω απ΄ τα Σχολεία, προκειμένου να αποφύγουμε δυσάρεστα συμβάντα. Διότι, όλοι έχουμε υποχρέωση να σεβόμαστε τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των Συμπολιτών μας, και ειδικά των παιδιών της πόλης. Σε διαφορετική περίπτωση, η λήψη μέτρων από τις συναρμόδιες αρχές, θα καταστεί επιβεβλημένη».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΤΡΟΧΑΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΗΜΑΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!