Δ. Αλίμου: Το σαββατοκύριακο η μεταφορά γραφείων εργαζομένων σε αποθήκη

Με νέα του ανακοίνωση ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αλίμου, απευθύνεται στον πρόεδρο και τη διοίκηση των Δ.Π.Σ.Α., τονίζοντας ότι παρά τους αγώνες του συλλόγου, τελικά η διοίκηση προχωρά και το σαββατοκύριακο στη μεταφορά των γραφείων των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς σε αποθηκευτικό χώρο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: 

Εκπλήσσει το γεγονός ότι ο Πρόεδρος και η Διοίκηση των Δ.Π.Σ.Α. παρά την ενημέρωση με πρωτοκολλημένα έγγραφά μας ότι ο χώρος που προτίθεται να μετατρέψει σε γραφεία πρόκειται για αποθηκευτικό χώρο, συνεχίζει και από το Σαββατοκύριακο τα μεταφέρει καθώς και τους εργαζόμενους. Ενώ οι αγώνες που έχει να δείξει μέχρι σήμερα ο κύριος Πρόεδρος δεν συνάδουν με αυτή την ενέργεια.

Στοιβάζοντας εργαζόμενους δημιουργείται δυσκολία στο εργασιακό περιβάλλον αλλά και στην ποσότητα και στην ποιότητα της δουλειάς των εργαζόμενων.

Δηλώνουμε στον κύριο Πρόεδρο ότι εμείς εκπροσωπούμε εργαζόμενους και ανθρώπους. Ζητάμε λοιπόν κι από τον ίδιο να τους βλέπει σαν ανθρώπους και αυτή η ενέργεια του κυρίου Προέδρου δεν θα μείνει αναπάντητη μέχρι το τέλος και μέχρι τη δικαίωση της νομιμότητας.

Επίσης, θέλουμε να ενημερώσουμε τον κύριο Πρόεδρο που πρόσφατα έχει αναλάβει τα καθήκοντά του, ότι έχουμε κι εμείς την ίδια αγωνία για να εξυπηρετηθούν όλα τα παιδιά των Δημοτών, που έχουν σήμερα ανάγκη, στις δομές των Παιδικών Σταθμών και ότι η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται σήμερα σε αυτές, οφείλεται στους εργαζόμενους που κάνουν Τιτάνιο αγώνα. Δηλώνουμε λοιπόν για την εύρυθμη λειτουργία ότι ο νόμος(ΦΕΚ497/22-4-2002) προβλέπει σε νηπιακό τμήμα με 25 νήπια από 2,5 ετών: μία(1) ΤΕ Βρεφονηπιαγωγό ή ΠΕ Νηπιαγωγό και μία(1) ΔΕ Βοηθό Βρεφονηπιαγωγού και σε Βρεφικό τμήμα με 12 βρέφη από 6 μηνών έως 2,5 ετών: δύο(2) ΤΕ Βρεφονηπιαγωγούς και μία(1) ΔΕ Βοηθό Βρεφονηπιαγωγού.

Ο Σύλλογος εργαζομένων Δήμου Αλίμου και οι εργαζόμενοι δηλώνουμε δίπλα στον Δημότη τη δύσκολη αυτή εποχή, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ζητάμε από τον κύριο Πρόεδρο η λειτουργία στα τμήματα των Παιδικών Σταθμών να είναι βάση του νόμου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!