Δ.Αλίμου- Καταγγελία: Μεταφέρουν εργαζόμενους σε αποθηκευτικό χώρο

Στην καταγγελία ότι ο δήμος Αλίμου μεταφέρει τα γραφεία των Παιδικών Σταθμών στον υπόγειο, αποθηκευτικό χώρο του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού, προχωρά ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αλίμου. Μάλιστα, ο σύλλογος στέλνει επιστολή προς τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, κο Μαριόλη Ιωάννη.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση-καταγγελία:

Μετά την τελευταία πρόθεση της Διοίκησης να μεταφέρει τα Γραφεία των Παιδικών Σταθμών, δηλαδή συναδέλφους, στον υπόγειο χώρο του κτιρίου που στεγάζεται ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός στην οδό Θουκυδίδου και ο χώρος αυτός από την πολεοδομική του διάταξη ορίζεται ως βοηθητικός χώρος, δηλαδή αποθηκευτικός, σας μεταφέρουμε ότι ο χώρος αυτός που προτίθεστε να μεταφέρετε συναδέλφους, δεν δύναται να φιλοξενήσει ανθρώπους εργαζόμενους.

Επειδή εσείς είστε υπέρμαχος της εύρυθμης λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών και το έχετε αποδείξει με τους αγώνες που έχετε δώσει σαν Πρόεδρος, ρωτάμε αν είναι νόμιμη η ενέργεια να μεταφερθούν σε αποθηκευτικό χώρο οι εργαζόμενοι και αν έχετε λάβει στα υπόψη σας την πρόταση του Συλλόγου των εργαζομένων να τοποθετηθούν τα Γραφεία και οι συνάδελφοι, η Διοίκηση του Παιδικού Σταθμού δηλαδή, στο κτίριο της οδού Γερουλάνου όπου ήδη φιλοξενείται τμήμα των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και το κτίριο αυτό μισθώνεται από τον Δήμο Αλίμου.

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!