Δ. Αγίου Βασιλείου: Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στην Τοπική Κοινότητα Αγ. Ιωάννη (φωτο)

Ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης δίνει καθημερινά το παρών σε έργα που εκτελούνται σε όλους τους οικισμούς παρακολουθώντας από κοντά την πορεία των εργασιών. Τελευταία επίσκεψη του κ. Ταταράκη ήταν οι οικισμοί της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ιωάννη όπου ολοκληρώθηκαν τοπικές παρεμβάσεις. Συγκεκριμένα τα έργα που παραδόθηκαν προς χρήση στους κατοίκους είναι:

– Ασφαλτόστρωση του δρόμου από την Καλή Συκιά έως το κοιμητήριο μήκους 850μ, κατασκευή δυο τεχνικών και ασφαλτοστρώσεις εντός του οικισμού 800 τμ.

– Ασφαλτόστρωση κάθετου δρόμου από την Κάννεβο στον κεντρικό δρόμο Παλέ-Φαράγγι Κοτσιφού μήκους 300μ.

-Ασφαλτοστρώσεις εντός του οικισμού Αγίου Ιωάννη: 1300 τμ με υπόβαση και 2000 τμ χωρίς.

-Ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στην Κάννεβο μήκους 100μ το οποίο αντιμετωπίζει ριζικά ένα χρόνιο πρόβλημα και ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Κατά την επίσκεψη του, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Βασίλη Θεοδωράκη και τον Πρόεδρο της ΤΚ Αγίου Ιωάννη Κωστή Αδελιανάκη για συμβολή τους κατά την εκτέλεση των έργων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!