Δ. Αγίου Βασιλείου: Δωρεά ειδών ατομικής προστασίας για το Βοήθεια στο Σπίτι

Είδη ατομικής προστασίας παρέδωσε στον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη ο Νίκος Μπέρκακης Διευθυντής του Ξενοδοχείου Hapimag με σκοπό να ενισχύσει την προσπάθεια του προσωπικού του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι». Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης δήλωσε σχετικά:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Hapimag και προσωπικά τον διευθυντή κ. Μπέρκακη για την δωρεά μεγάλου αριθμού μέσων ατομικής προστασίας, μασκών και αντισηπτικών, με σκοπό την ενίσχυση των κοινωνικών μας προγραμμάτων που υλοποιούνται από την «Βοήθεια στο Σπίτι». Η εταιρεία Hapimag έχει έντονη επιχειρηματική παρουσία στον τόπο μας ενώ έχει αποδείξει την διαχρονική κοινωνική και περιβαλλοντική της ευαισθησία. Η συγκεκριμένη δωρεά, συμβάλει στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της επιδημικής κρίσης, στην ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και των ωφελούμενων των προγραμμάτων και βέβαια στην εύρυθμη παροχή δημοτικών υπηρεσιών.»

Από την πλευρά του ο κ. Μπέρκακης ανέφερε: «Οι υπάλληλοι του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» συνεισφέρουν ανεκτίμητα στην τοπική κοινότητα και ειδικά σε περιόδους πανδημίας. Είμαστε ευγνώμονες στους εργαζόμενους του προγράμματος και ελπίζουμε να ενισχύσουμε το έργο τους με τη δωρεά μας. Η Hapimag είναι μια εταιρεία που έχει έμπρακτη συναίσθηση ευθύνης απέναντι στα παιδιά, τις αδύνατες ομάδες ανθρώπων, το περιβάλλον και την πολιτιστική μας κληρονομιά, την κοινότητα κ.α. Η συμβολή της στα κοινωνικά οικονομικά και πολιτιστικά δρώμενα είναι συνειδητή επιλογή αλλά και χρέος.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΔΩΡΕΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΕΙΔΙΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!