Χρ. Παππούς: Δεν μπορεί η Αυτοδιοίκηση να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης

Την αποδοχή του ψηφίσματος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) σχετικά με το Νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ «Κλεισθένης 1».για την Αυτοδιοίκηση αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Μαΐου.

Κατά την τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς επεσήμανε χαρακτηριστικά «ότι η Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης» και ότι «Δεν μπορούν να λαμβάνονται αποφάσεις για τη λειτουργία της ερήμην της».
«Δεν με ενδιαφέρει το εκλογικό σύστημα. Όποτε κι αν έρθουν οι εκλογές καλώς να ‘ρθουν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορούν να λειτουργήσουν οι Δήμοι. Αυτό που ζούμε οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης είναι μια καθημερινή απογοήτευση. Ήρθε στα χέρια μας ένα νομοσχέδιο 350 σελίδων για το οποίο τα θεσμικά μας όργανα, οι Περιφερειακές Ενώσεις και η Κεντρική Ένωση Δήμων δεν έχει καταθέσει θέσεις και προτάσεις γιατί δεν τους δόθηκε η ευκαιρία.

Δεν μπορούν κάποιοι που δεν γνωρίζουν την Αυτοδιοίκηση να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς. Το νομοσχέδιο θα πρέπει να αποσυρθεί και να τεθεί προς διαβούλευση σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια της χώρας ώστε να καταθέσουμε τις προτάσεις μας. Να προκύψει εν τέλει ένας ισχυρός νόμος και να πάρει η Αυτοδιοίκηση της θέση που της αξίζει, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος των συνδημοτών μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Φυλής

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ, ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]