Μπουτάρης: Να μην έλθει ο Σαμαράς στη ΔΕΘ σαν ..κλέφτης

Με ανοιχτές αγκάλες αναμένει τους πολιτικούς αρχηγούς στη ΔΕΘ ο  Γιάννης Μπουτάρης,  εκτός του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, ενώ παράλληλα ζητά να μην πάει ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ για μια ώρα σαν τον κλέφτη.

Οπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» ο κ. Μπουτάρης δεν περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις και αποφάσισε να επικοινωνήσει ο ίδιος με τη ΝΔ για να μάθει το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, ενώ φαίνεται πως ζήτησε να είναι παρατεταμένης διάρκειας η επίσκεψη του πρωθυπουργού.

«Δεν θέλω να έρθει εδώ για μία ώρα σαν… κλέφτης και να φύγει. Θέλω να έρθει εδώ ως Πρωθυπουργός» φέρεται να έχει πει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο λόγος είναι προφανής, καθώς οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βρίσκονται υπό ασφυκτική πίεση τους τελευταίους μήνες, ενώ το καλοκαίρι του 2014 έρχονται και δημοτικές εκλογές.

Από την άλλη πλευρά, πάντως, ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας δεν επιθυμεί με τίποτα την παρουσία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην πόλη.

«Πρόκειται για έναν αλήτη, δεν θέλω ούτε να τον συναντήσω ούτε να τον γνωρίσω» έλεγε ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος, πάντως, δήλωσε έκπληξη για το γεγονός ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατέθεσε 5.000 για τον «Αρκτούρο».

«Παρά την περιβαλλοντική αυτή πράξη του χρυσαυγίτη ο κ. Μπουτάρης θεωρεί τον επικεφαλής του εθνικιστικού αυτού μορφώματος νεοναζί που ρίχνει στάχτη στα μάτια του κόσμου, χρησιμοποιώντας ακόμη και τις… αρκούδες»

 

 

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΕΘ, ΣΑΜΑΡΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!