Μπουτάρης: Αισιόδοξος για τη βελτίωση της κατάστασης με τα σκουπίδια

Την πεποίθηση ότι κατάσταση με την αποκομιδή απορριμμάτων στην πόλη θα βελτιωθεί, μετά και την υπογραφή της «πολύπαθης» σύμβασης για την επισκευή των οχημάτων, που θα αυξήσει τον διαθέσιμο εξοπλισμό, εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ομάδα εθελοντών «Θεσσαλονίκη 2012».

Προσέθεσε, δε, ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα επιδιώξει να εξασφαλίσει μέσω ΕΣΠΑ κονδύλια ύψους 18-20 εκατ. ευρώ για την ανανέωση του στόλου των απορριμματοφόρων και εξέφρασε την ελπίδα μέχρι τα τέλη Μαΐου να έχει ολοκληρωθεί ο σχετικός διαγωνισμός. Τόνισε, ωστόσο, ότι για να γίνει η Θεσσαλονίκη καθαρή πόλη, πρέπει να ενεργοποιηθεί και ο πολίτης

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Θανάσης Παππάς απάντησε σε ερωτήσεις για θέματα της αρμοδιότητας του που είχαν υποβάλλει, τις προηγούμενες μέρες, οι πολίτες, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι στα τέλη Μαρτίου θα έχει στη διάθεση του 56 απορριμματοφόρα, ενώ είναι σε εξέλιξη ή θα προκηρυχθούν σύντομα μια σειρά διαγωνισμών για την υπογειοποίηση κάδων στο ιστορικό κέντρο, την προμήθεια κάδων, ανταλλακτικών, ελαστικών και μέσων ατομικής προστασίας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΙΔΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΣ, ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!