ΑΣΕΠ-3Κ: Στάση εργασίας & συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στους δήμους

Στάση εργασίας στους Δήμους, για σήμερα Παρασκευή 31/5/2019, από τις 10.30 π.μ. έως τη λήξη της βάρδιας, και  συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΑΣΕΠ, στις 11 π.μ. θα πραγματοποιήσει το Παναττικό Σωματείο ΟΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

Ο λόγος, η αργοπορία στην έκδοση των οριστικών πινάκων της Προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ και τις 8.166 μόνιμες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες Δήμων αλλά και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις που έχουν ως αποτέλεσμα την προκήρυξη των εκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, η  «Αντεπίθεση» υποψηφίων 3Κ  που πήρε την πρωτοβουλία για τις κινητοποιήσεις, είχε αρχικά ανακοινώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο ΑΣΕΠ στις 8.30 το πρωί, ωστόσο στη συνέχεια, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός, την μετέφερε στις 11 πμ.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

Το Παναττικό Σωματείο ΟΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ προκηρύσσει στάση εργασίας για την Παρασκευή 31/5/2019 από τις 10.30 π.μ. έως τη λήξη της βάρδιας και καλεί όλους τους εργαζόμενους καθώς και όσους έχουν υποβάλει αίτηση στον διαγωνισμό 3Κ/2018 σε διαμαρτυρία στο ΑΣΕΠ στις 11.00 π.μ.

Το σωματείο μας, σταθερό πάντα στις θέσεις του για ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ και ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, χωρίς να παρασύρεται από σειρήνες διαδικτυακές, θα συνεχίσει, όπως κάνει από την ήμερα της ίδρυσης του, να υπερασπίζεται όλα τα δίκαια αιτήματα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, όπως διαπιστώνουμε, κάποιοι παίζουν με το όνομα του ΑΣΕΠ, κάνοντας  την ανεξάρτητη Αρχή να μην φαίνεται και τόσο ανεξάρτητη.  ΗΔΗ ΤΟ ΑΣΕΠ ΕΧΕΙ ΑΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ 2 ΦΟΡΕΣ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΤΗΣ 3Κ/2018 ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΤΕΙ, λόγω έλλειψης προσωπικού Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΟΔ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ                                  ΣΠ.ΠΗΤΑΚΗΣ

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η ανάρτηση υποψηφίων στο Διαδίκτυο:

Αγαπητοί Υποψηφίοι.

Παρασκευή στις 11:00 Στο ΑΣΕΠ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Πρέπει να ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα οπωσδήποτε!

Αν δεν ανακοινωθούν τα οριστικά και δεν πάρουν ΦΕΚ τα ονόματα των τελικών 8166 με την παρούσα κυβέρνηση, σε περίπτωση εκλογής άλλης κυβέρνησης μπορούν έχοντας τους περισσότερους βουλευτές, να την βγάλουν αντισυνταγματική!

8166 συμπολίτες σας (ανάμεσά τους και αρκετοί από εσάς) θα χάσετε την ευκαιρία για σταθερή εργασία με ένα αξιοπρεπή μισθό!

Στους ιδιώτες που θα αναλάβουν θα αναγκαστείτε να εργάζεστε με 400 ευρώ χωρίς ανάσα 7 μέρες τη βδομάδα και θα απολυθούν όλοι (αορίστου, συμβασιούχοι, παρατασιούχοι) ποιοί θα αγωνιστούν έπειτα να σώσουν τον κλάδο; Οι περισσότεροι μόνιμοι είναι κοντά στη σύνταξη!

Ο χρόνος τελείωσε, επιτέλους σκεφτείτε ότι μπορεί να είστε στους 8166, μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία ζωής θα το μετανιώνετε για πολλά χρόνια.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, 3Κ/2018 ΑΣΕΠ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!