Αποστολή τροφίμων και φαρμάκων για τους πρόσφυγες από το Δ. Αγ. Αναργύρων – Καματερού

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού και η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, με αίσθημα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, απέστειλε μεγάλη ποσότητα τροφίμων και φαρμάκων στο Κέντρο Διαχείρισης αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων, της Περιφέρειας Αττικής.

Η παραπάνω δράση εντάσσεται στις πρωτοβουλίες  που ο Δήμος αναλαμβάνει , στο πλαίσιο της προσφυγικής κρίσης:

  • 23/3 – 1/4/16 Συγκέντρωση τυποποιημένων τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής.
  • 30/3 – 8/4/16 Εκστρατεία Αλληλεγγύης «Πιάσε το χέρι μου».

Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η εκδήλωση ενεργούς συμπαράστασης προς τα παιδιά των προσφύγων.

  • Σάββατο 9 Απριλίου 2016 και ώρα 19.30μμ. Αντιπολεμική Συναυλία

Στην Κεντρική Πλατεία των Αγίων Αναργύρων θα πραγματοποιηθεί Αντιπολεμική Συναυλία  με γνωστούς καλλιτέχνες με κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών κατά του πολέμου, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

  • Δημιουργία Εθελοντικής Ομάδας Υποστήριξης που θα αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό αλλά  και από εθελοντές πολίτες.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ- ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!