Απολυμένοι 3Κ/2018: Οι τελευταίοι 32 παραμένουν ακόμη στις θέσεις τους

Απολυμένοι 3Κ/2018: Οι τελευταίοι 32 παραμένουν ακόμη στις θέσεις τους

Ακόμη μία προσωρινή διαταγή η οποία τους δίνει ακόμη ένα τρίμηνο δουλειάς πήραν χθες 32 απολυμένοι της περίφημης προκήρυξης τους ΑΣΕΠ 3Κ/2018. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της «Εργατικής Αντεπίθεσης» που βρίσκεται στο πλευρό των εργαζόμενων , «το δικαστήριο (Πρωτοδικείο Αθήνας) δέχθηκε το κοινό αίτημα αναβολής (Εργαζόμενοι & Δήμου Αθηναίων) και έδωσε ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ της προσωρινής προσωρινής , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέχρι τις 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 όπου όρισε τη νέα συζήτηση ασφαλιστικών μέτρων…

Συγκεκριμένα, οι 32 εργαζόμενοι απολύθηκαν το Νοέμβριο του 2019, ωστόσο με συνεχείς προσωρινές διαταγές παραμένουν στις θέσεις τους για σχεδόν δύο χρόνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το μοναδικό γκρουπ εργαζομένων στην Ελλάδα που, παρότι απολυμένοι, παραμένουν ακόμη στις θέσεις εργασίας τους με συνεχείς δικαστικές αποφάσεις.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ 3Κ/2018


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]