Αντιπαράθεση για συμβασιούχους: Ακύρωσε ο γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης

Η ακύρωση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, να μην ασκήσει έφεση κατά πρωτόδικης απόφασης που δικαίωνε πέντε συμβασιούχους της Κοινωφελούς Επιχείρησης Τεχνών και ‘Αθλησης (ΚΕΤΑ), αναγνωρίζοντας τους το δικαίωμα να απασχολούνται ως αορίστου χρόνου, εκ μέρους του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Αθανάσιου Καρούντζου, απασχόλησε τη χθεσινή συνεδρίαση.

Ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, μετά από ερώτημα που δέχτηκε από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρο Καλαφάτη, είπε πως «σήμερα δόθηκε εντολή στο δικηγόρο να ασκήσει έφεση, παρόλο που διαφωνούμε.Η μη έφεση έχει βαριές επιπτώσεις».

Ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη: Ανοιχτή Πόλη», Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μίλησε για «ακύρωση» αλλά και «άδειασμα» από την πλευρά του δημάρχου. «Πώς είναι δυνατόν να προχωρά σε τέτοια ενέργεια, όταν για ανάλογη περίπτωση διώκονται δημοτικοί σύμβουλοι;»,υποστήριξε.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΠΟΦΑΣΗ, ΓΓ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΕΦΕΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]