Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα: Ζητά έκτακτο ΔΣ για το χώρο της οδού Ιακωβάτων

Έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων για τον χώρο στην Ιακωβάτων, τη διακοπή των εργασιών και απομάκρυνση των ΜΑΤ ζητά η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα. Αντίστοιχο αίτημα υπενθυμίζεται πως έκανε και η Ανταρσία.

Ειδικότερα:

Ζητάμε την έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, με θέμα τις εργασίες εγκατάστασης προκατασκευασμένων οικίσκων κοντέινερ στον ελεύθερο χώρο στην οδό Ιακωβάτων (συμβολή με Λ. Ιωνίας) στο 5ο δημοτικό διαμέρισμα.

Έως την πραγματοποίηση της συζήτησης στο ΔΣ καλούμε τη δημοτική αρχή να διακόψει τις εργασίες στο οικόπεδο και να απομακρυνθούν οι αστυνομικές δυνάμεις από την περιοχή.

Πρόκειται για χώρο που εδώ και χρόνια εξυπηρετεί πολλαπλές ανάγκες της περιοχής και κερδήθηκε με πολλούς αγώνες των κατοίκων.

Η δημοτική αρχή έχει αντιπαρατάξει στους κατοίκους μπουλντόζες και ισχυρές δυνάμεις καταστολής. Τα πρώτα δέντρα έχουν κοπεί και ο σχεδιασμός φαίνεται να προβλέπει την κοπή του συνόλου τους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΣ, ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΟΔΟΣ ΙΑΚΩΒΑΤΩΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]