Ανανεωμένο πάνω από 60% το ψηφοδέλτιο του Α. Παχατουρίδη

Συμπληρωμένο ήδη είναι το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού με τον οποίο θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στις επόμενες εκλογές, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Σε σχετική ενημέρωση από την παράταξη του δημάρχου σημειώνεται ότι «την ώρα που άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι δυσκολεύονται να στελεχώσουν το συνδυασμό τους για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ο κ. Ανδρέας Παχατουρίδης συμπλήρωσε ήδη τον αριθμό των υποψηφίων της παράταξής του».

«Το χαρακτηριστικό της σύνθεσης είναι ότι κυριαρχούν νέοι άνθρωποι, που φέρνουν μαζί τους φρέσκες ιδέες και νέο όραμα για την πόλη. Είναι δεκάδες ανεκπλήρωτες αιτήσεις που ζητούν να συμμετάσχουν στην παράταξη του κ. Παχατουρίδη.

Στην Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών του Δημάρχου Περιστερίου, επίσης συμπορεύονται προσωπικότητες της πόλης, άνθρωποι με ξεχωριστές ικανότητες, προκειμένου να συμβάλουν στο ενωτικό, αλλά και δύσκολο έργο της επόμενης δημαρχιακής θητείας.

Το ποσοστό ανανέωσης του συνδυασμού του κ. Παχατουρίδη ξεπερνάει το 60%, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα μέχρι και σήμερα. Νέοι επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες, άνθρωποι καταξιωμένοι στην κοινωνία αλλά και στους χώρους δουλειάς, πολίτες όλων των ιδεολογικών χώρων συσπειρώνονται γύρω από τον Δήμαρχο Περιστερίου με μοναδικό στόχο το καλό της πόλης τους», συμπληρώνεται.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!