Συναντήσεις του Α. Παχατουρίδη με Περιστεριώτες φοιτητές

Με την επιστροφή των Περιστεριωτών φοιτητών στις οικογένειές τους για τις εορτές του Πάσχα, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους δικαιούχους της δράσης «ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ καλύτερη Ελλάδα», που προέρχονται από άπορες, πολύτεκνες, μονογονεϊκές ή με χαμηλό εισόδημα οικογένειες.

Ως γνωστόν, από την έναρξη του φετινού ακαδημαϊκού έτους, τα Περιστεριωτόπουλα που φοιτούν σε ΑΕΙ – ΤΕΙ εκτός του λεκανοπεδίου, λαμβάνουν κάθε μήνα, στον τόπο όπου σπουδάζουν, μια κούτα με όλα τα είδη πρώτης ανάγκης.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου συζήτησε μαζί τους και ζήτησε τις προτάσεις τους για τη βελτίωση του πρωτοποριακού κοινωνικού προγράμματος, ενώ ενδιαφέρθηκε για τις σπουδές τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μακριά από την πόλη τους.

Μάλιστα, ο κ. Παχατουρίδης έδωσε στους φοιτητές που δεν είχαν, τον προσωπικό του αριθμό κινητού τηλεφώνου και τους προέτρεψε να τον καλέσουν σε περίπτωση που, ευρισκόμενοι μακριά από τις οικογένειές τους, χρειαστούν οποιαδήποτε βοήθεια.

Από την πλευρά τους, οι φοιτητές ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο γι’ αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία, η οποία στην εποχή της ανέχειαςκαι της οικονομικής κρίσης, βοηθάει να μην στερηθούν τα είδη πρώτης ανάγκης, στηρίζοντας έμπρακτα το δικαίωμά τους στην μόρφωση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!