Αγία Παρασκευή: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πέριξ της πλατείας

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 10 Αυγούστου 2020 - 20:25
  • Comments Off

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής ανακοινώθηκαν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα της περιοχής του Δήμου Αγίας Παρασκευής, την 11-08-2020, κατά τις ώρες 07.30 έως 19.00, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Ανάπλαση οδού Ευεργέτου Γιαβάση και λοιπών οδών στην περίμετρο της κεντρικής πλατείας», ως εξής:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, από το ύψος της συμβολής της με την Λεωφόρου Μεσογείων έως στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ευεργέτου Γιαβάση.
  • Αποκλεισμός αριστερής στροφής, της Λεωφόρου Μεσογείων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλακτικά, μέσω της οδού Ηπείρου.
  • Αποκλεισμός δεξιάς στροφής, της Λεωφόρου Μεσογείων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Παρασκευή, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλακτικά, μέσω της οδού Αιγαίου Πελάγους.
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΠΛΑΤΕΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]