Δήμος Αγίας Παρασκευής: «Λύση συνεργασίας» παρατάξεων Αλεξόπουλου – Οικονόμου

  • Απο stergios
  • 21 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:56
  • Comments Off

Σε δήλωση ανεξαρτητοποίησης και αποχώρησης από την παράταξη «Νέα Αρχή» προχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη», Φώτης Αλεξόπουλος, μετά και τα εκλογικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στην πόλη, οπότε δεν κατάφερε η παράταξή του να εκλέξει σύμβουλο, παρά την συνεργασία με την παράταξη του Γιώργου Οικονόμου, η οποία εξέλεξε συνολικά 5 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο.

Αναλυτικότερα η δήλωση του Φώτη Αλεξόπουλου:

«Κατά την περίοδο των Δημοτικών εκλογών η Παράταξη μας «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» Σύγχρονη Πόλη συνεργάστηκε με την Παράταξη ΝΕΑ ΑΡΧΗ του Γιώργου Οικονόμου . Καταφέραμε όλοι μαζί συλλογικά να εκλέξουμε 5 Έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δυστυχώς για πολλούς και διάφορους λόγους που θα αναλυθούν κατά την πραγματοποιηση του 1ου Συνεδρίου της παράταξης μας δεν κατέστη δυνατόν να εκλέξουμε εκπρόσωπο μας στο Δ.Σ του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Ευχόμαστε στην παράταξη του Γιώργου Οικονόμου καλή πορεία με δυνατές παρεμβάσεις στην αίθουσα του Δ.Σ για τα επόμενα 4 Χρόνια .
Η » ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» Σύγχρονη Πόλη , συνεχίζει πλέον ως Ανεξάρτητη κίνηση πολιτών .
Για την παράταξη
Φώτης Ν.Αλεξόπουλος»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!