Χαρίτσης και Ραγκούσης μαζί σε εκδήλωση για την αυτοδιοίκηση

Για απλή αναλογική και τη νέα πραγματικότητα στην αυτοδιοίκηση θα μιλήσουν σε εκδήλωση ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης και ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης. Η συνύπαρξη στο ίδιο πάνελ των δύο πολιτικών στέλνει από μόνη της ένα μήνυμα. Ο στόχος της κυβέρνησης για επίτευξη ευρύτερων συνεργασιών, «οπαδός» των οποίων είναι ο κ. Ραγκούσης, δημιουργεί από ότι φαίνεται νέα δεδομένα.

Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή την απλή αναλογική, η οποία φέρνει μια καινούρια πραγματικότητα στην Αυτοδιοίκηση, η ΡΑΚ Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει μια ανοιχτή εκδήλωση για την επικείμενη εφαρμογή της, την εμβάθυνση της Δημοκρατίας, την ενδυνάμωση του ρόλου της Αυτοδιοίκησης και την αντιμετώπιση χρόνιων παθογενειών του θεσμού, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο δελτίο τύπου.

Η όσο το δυνατόν ευρύτερη συσπείρωση και συνεννόηση προοδευτικών & δημοκρατικών δυνάμεων θα βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης, «με κριτήριο την πραγματική αλλαγή του τρόπου που αντιλαμβανόμαστε την πόλη και τις ζωές μας», σημειώνεται στην πρόσκληση για την εκδήλωση.

Η Δημοτική Κίνηση «ΡΑΚ Παλαιού Φαλήρου» καλεί στην εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Σύγχρονη Προοδευτική Πρόταση στην Αυτοδιοίκηση: Για την πόλη και τις ζωές μας» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στις 7:30μμ, στην Κεντρική Αίθουσα του Δημαρχείου, «αντιλαμβανόμενη την ανάγκη για ουσιαστικό γόνιμο και προωθητικό πολιτικό προβληματισμό ανοιχτό στις προοδευτικά τοποθετημένες δυνάμεις και με βασικό ζητούμενο την ενεργή συμμετοχή της κοινωνίας».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ, ΑΠΛΗ ΑΝΛΟΓΙΚΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!