Σε διαγωνισμό για προμήθεια αεροπορικού καυσίμου θα συμμετέχουν τα ΕΛΠΕ

Στον Ηλεκτρονικό Ανοικτό Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό μέσω Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) Υπηρεσία Προμηθειών Πολεμικής Αεροπορίας (ΥΠ/ΠΑ) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει η Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., για την Προμήθεια Αεροπορικού Καυσίμου JP-8 (NATOF-34) προϋπολογισμού 14.900.000,00 € (πλέον ΦΠΑ), που θα διεξαχθεί την 5.04.2016 (καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών) ή σε οποιαδήποτε μετ’ αναβολή ημερομηνία.

Επιπλέον, η Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. προτίθεται να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς, τους οποίους προκηρύσσουν φορείς του δημοσίου, και ενδεικτικά σε διαγωνισμούς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και σε διαγωνισμούς των εποπτευομένων οργανισμών και φορέων του, σε διαγωνισμούς Ο.Τ.Α., ήτοι διαγωνισμούς Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, Δήμων και Κοινοτήτων, σε διαγωνισμούς ανωνύμων εταιρειών του ευρύτερου δημοσίου τομέα, ως και διαγωνισμούς της ΔΕΗ Α.Ε. και του Διαχειριστή Ελληνικού Συστήματος Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε.) Α.Ε.

Για το λόγο αυτό, προσκαλούν τις ανώνυμες εταιρείες – μετόχους της όπως προβούν, εάν δεν το έχουν πράξει ήδη, στην ονομαστικοποίηση των μετοχών τους μέχρι φυσικού προσώπου, κατά την έννοια του ως άνω ΠΔ 82/1996 και παράσχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τον μέχρι φυσικού προσώπου προσδιορισμό των μετόχων τους.

Ανακοινώνονται τέλος οι προβλεπόμενες στις παρ. 2 και 3 του άρθρου 2 του ΠΔ 82/1996 κυρώσεις, οι οποίες συνίστανται στη στέρηση των δικαιωμάτων παραστάσεως και ψήφου τους στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας, καθώς και των κάθε είδους περιουσιακών τους δικαιωμάτων που απορρέουν από τη μετοχική τους ιδιότητα, μέχρι την πλήρη συμμόρφωσή τους με τις ανωτέρω υποχρεώσεις τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΛΠΕ, ΥΠΕΘΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!