Πώς θα βοηθήσουν τα ΕΛΠΕ στην αντιμετώπιση του προσφυγικού

Συνάντηση με τη διοίκηση του Ομίλου «Ελληνικά Πετρέλαια» (ΕΛΠΕ) είχε σήμερα ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μπαλάφας με αντικείμενο τον καλύτερο συντονισμό δράσεων για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Οπως αναφέρται στην ανακοίνωση του υπουργείου, «ο Πρόεδρος των ΕΛΠΕ Στάθης Τσοτσορός και ο Διευθύνων Σύμβουλος Γρηγόρης Στεργιούλης ενημέρωσαν για τις δράσεις που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί από τα ΕΛΠΕ, καθώς και για αυτές που θα υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο υφυπουργός κ. Γιάννης Μπαλάφας εξήρε τις δράσεις των ΕΛΠΕ για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, ενώ ανεφέρθη στην ανάγκη για συντονισμό όλων προκειμένου η χώρα μας να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες από το μεγάλο κύμα προσφύγων. Τέλος, η διοίκηση των ΕΛΠΕ ενημέρωσε τον υφυπουργό και για τις δραστηριότητες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΕΛΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!