«Σκλαβενίτης» – αποκάλυψη: Πάνω από τo 15% των εργαζομένων έχουν νοσήσει από κορωνοϊό

Σκλαβενίτης -απίστευτη καταγγελία: Απέλυσε υπάλληλο γιατί ήταν πιθανό κρούσμα!

«Σκλαβενίτης» – αποκάλυψη: Πάνω από τo 15% των εργαζομένων έχουν νοσήσει από κορωνοϊό

Πάνω από το 15% των εργαζομένων στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», που ήδη μετρά ένα νεκρό,  έχουν νοσήσει από κορωνοϊό. Αυτό αποκαλύπτουν με ανακοίνωσή τους  τα Σωματεία Εργαζομένων στις επιχειρήσεις του ομίλου «Σκλαβενίτης» στην Αχαΐα και την Βόρεια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, τονίζουν ότι «σήμερα είναι πιο ξεκάθαρο ότι τόσο η εργοδοσία όσο και η κυβέρνηση είναι αυτοί που ευθύνονται για το γεγονός πως τουλάχιστον το 15% των συναδέλφων έχει νοσήσει, που πολλοί συνάδελφοί μας είτε νοσηλεύονται οι ίδιοι είτε νοσηλεύεται κάποιος άνθρωπος του, αφού μεταφέραμε τον ιό στο σπίτι».

Να σημειωθεί ότι σήμερα ο όμιλος «Σκλαβενίτη» διαθέτει 429 Καταστήματα και 6 Κέντρα Διανομής στην Ελλάδα και απασχολεί 28.100 εργαζομένους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα Σωματεία πάνω από 4.200 εργαζόμενοι έχουν νοσήσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας που μίλησαν στην aftodioikisi.gr, με βάση τα στοιχεία του ομίλου, τα νούμερα αυτά είναι κατά πολύ μικρότερα τόσο ως ποσοστό όσο και ως απόλυτοι αριθμοί. Κι αυτό γιατί, όπως διευκρίνιζαν μεταξύ άλλων, ο αριθμός των εργαζομένων στα καταστήματα «Σκλαβενίτης» είναι 26.000, ενώ οι υπόλοιποι 2.000 είναι εργαζόμενοι σε άλλες εταιρείες του ομίλου (Χαλκιαδάκης κλπ)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ, 4.200 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!