«Κρυφτούλι» ΕΤΑΔ με κτήριο της «ΑΒ Βασιλόπουλος»

 Μετά την «ΑΒ Βασιλόπουλος», «κρυφτούλι» με το περίφημο κτήριο στην Ηλιούπολη και το αν υπάρχει ή όχι μισθωτήριο, και αν ναι ποιο το ύψος του, παίζει και η ΕΤΑΔ. Συγκεκριμένα, με ΜΗ απάντηση της στην aftodioikisi.gr, η ΕΤΑΔ μέσω της τομεάρχη Μarketing και Δημοσίων Σχέσεων Σοφία Σιορόκου αρνείται να παράσχει οποιοδήποτε στοιχείο με την δικαιολογία ότι η εταιρεία μας (σ.σ. που ανήκει στο ελληνικό Δημόσιο και όχι σε κάποιον ιδιώτη) δεν κοινοποιεί σε τρίτους στοιχεία που αφορούν σχέσεις με μισθωτές μας.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ AFTODIOIKISI.GR

Aξιότιμη κυρία Δημοπούλου,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας συνομιλίας σχετικά με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας υπό τον τίτλο: «Πρόκληση Δημοσίου: Παραχωρεί δωρεάν κτήριο 3.000 τμ σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ (φωτο+έγγραφο)» (https://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/proklisi-dimosioy-parachorei-dorean-ktirio-3-000-tm-se-alysida-soyper-market-foto-eggrafo/), παρακαλώ να μας αποσταλεί το σχετικό μισθωτήριο μεταξύ της ΕΤΑΔ και της εταιρείας «ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ» Βασιλόπουλος Μονοπρόσωπη Α.Ε., που όπως υποστηρίζει η εταιρεία, έχει υπογραφεί από το 1995.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΔ

Αναφορικά με την επιστολή σας προς την ΕΤΑΔ, μετά λύπης μας διαπιστώνουμε, ότι παρόλο που η ΕΤΑΔ έχει απαντήσει σε παλαιότερο δημοσίευμα του Site σας (11.11.2019), εσείς δεν έχετε δημοσιεύσει την άμεση απαντητική σχετική επιστολή της ΕΤΑΔ, όπου εξηγούμε αναλυτικά και επαρκώς το θέμα.

Όσον αφορά δε στο αίτημα σας να σας αποστείλουμε το «σχετικό μισθωτήριο μεταξύ της ΕΤΑΔ και της εταιρείας «ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ» Βασιλόπουλος Μονοπρόσωπη Α.Ε», σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας δεν κοινοποιεί σε τρίτους στοιχεία που αφορούν σχέσεις με μισθωτές μας.

Μ εκτίμηση,

Σ. Σιορόκου

Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ AFTODIOIKISI.GR
Αγαπητή κυρία Σιορόκου,
Δεν έχουμε λάβει καμία απαντητική σε δημοσίευμα μας, επιστολή από την ΕΤΑΔ. Εκτός εάν εννοείτε την επιστολή της εταιρείας «ΑΒ Βασιλόπουλος», την οποία και η ιστοσελίδα δημοσίευσε αυτούσια: https://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/katastima-stin-ilioypoli-ti-apanta-i-av-vasilopoylos-stin-aftodioikisi-gr/.
Μετά λύπης μας, δε, διαπιστώνουμε ότι, παρότι η εταιρεία σας διαχειρίζεται περιουσία των Ελλήνων πολιτών, με την δικαιολογία ότι «δεν κοινοποιεί σε τρίτους στοιχεία που αφορούν σχέσεις με μισθωτές μας», δεν θεωρεί σκόπιμο να απαντήσει σε μία τόσο σοβαρή καταγγελία ότι παραχωρεί δωρεάν κτήριο 3.000 τ.μ. στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» , την ώρα, μάλιστα, που ζητά ενοίκιο για κοινόχρηστους χώρους του δήμου Ηλιούπολης!
Δηλαδή, η ΕΤΑΔ ΑΕ εμφανίζεται να αδιαφορεί αν οι Έλληνες πολίτες έχουν απωλέσει εκατοντάδες, ίσως και εκατομμύρια ευρώ, λόγω κακοδιαχείρισης των στελεχών της.
Επειδή ως ΜΜΕ που οφείλει να ενημερώνει τους πολίτες,  θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη απάντηση δεν συνάδει με τον τρόπο λειτουργίας μιας εταιρείας, πόσω μάλλον όταν αυτή ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, σας καλώ να αναθεωρήσετε την στάση σας και, καθώς δεν πρόκειται για το μισθωτήριο προσωπικής ιδιοκτησίας σας, αλλά των Ελλήνων πολιτών,  να μας γνωστοποιήσετε τα στοιχεία του, προκειμένου οι Έλληνες πολίτες να ενημερωθούν για την τύχη ενός κτηρίου που, με βάση την από 2 Μαΐου 2018  τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου, τους ανήκει κατά 100% .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΚΤΗΡΙΟ, ΕΝΟΙΚΙΟ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΕΤΑΔ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!