Μασούτης: Η πρωτοριακή κίνηση της αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ

Μασούτης: Πάταγος, με αντισηπτικά μαντιλάκια σε τιμή - έκπληξη (εικόνα)

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Μασούτης» από το 1976, όταν και ο ιδρυτής της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην οδό Κ. Κρυστάλλη στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, βάζει πάντα μπροστά τις ανάγκες των πελατών της.

Στην πρωτόγνωρη πραγματικότητα λοιπόν που βιώνουμε εδώ και αρκετούς μήνες λόγω της πανδημίας του Covid-19 πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά.

Γίνεται η μοναδική εταιρεία στο food retail που εξασφάλισε για τα επόμενα τρία χρόνια τη διεθνή πιστοποίηση «H&W CERT» από τον φορέα Swiss Approval International.

Έτσι η εταιρεία «Μασούτης», μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρία, μέσω της συμμόρφωσής της με το πρότυπο «H&W CERT», πιστοποιείται και επίσημα τόσο για την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων που διαθέτει στους καταναλωτές όσο και για την προφύλαξη από τον Covid-19 αλλά και από άλλες ιογενείς λοιμώξεις, που μεταδίδονται με παρόμοιο τρόπο, όπως η γρίπη και η πνευμονία.

Πλέον οι καθημερινές σας αγορές στον «Μασούτη», πέρα από οικονομικές και ποιοτικές, είναι και με την «βούλα» ενός διεθνούς οργανισμού και απολύτως ασφαλείς.

Γιατί για τον «Μασούτη», η δυνατότητα να μπορεί ο πελάτης να προμηθεύεται τα «προς το ζην» με ασφάλεια είναι πάντοτε καθοριστικής σημασίας αλλά πλέον αποτελεί και συγκριτικό πλεονέκτημα ύψιστης κοινωνικής αλλά και επιχειρηματικής σημασίας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]