Υπέρ της παραμονής της ΔΕΘ η αντιπεριφέρεια

Υπέρ της ανάπλασης των εγκαταστάσεων της Δ.Ε.Θ. τάχθηκε κατά πλειοψηφία η Μητροπολιτική Επιτροπή της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του οργάνου.

Το θέμα εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «η ΔΕΘ καθημερινά φθίνει, σε σημείο που θα απαξιωθεί. Εμείς δεν θα το επιτρέψουμε αυτό. Προωθούμε την ανάπλασή της, ώστε να εισέλθουμε ισχυροί στον ανταγωνισμό. Η ΔΕΘ αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό στην ιστορία της Θεσσαλονίκης και δεν θα την εγκαταλείψουμε. Παράλληλα, δεν εγκαταλείπουμε το στόχο μετεγκατάστασης της ΔΕΘ στη Σίνδο. Θα επιστρέψουμε σε αυτόν όταν το επιτρέψουν οι οικονομικές συγκυρίες και οι επενδυτικές προοπτικές».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης παρουσιάστηκε η μελέτη για την ανάπλαση της ΔΕΘ από τον πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO A.E. Θεόδωρο Σουμπάση και τον σύμβουλο ανάπτυξης της BCS Γιώργο Μιχαηλίδη, ενώ ο γενικός διευθυντής της εταιρίας δημοσκοπήσεων Interview Δημήτρης Βασιλειάδης παρουσίασε έρευνα για την αποτύπωση της κοινής γνώμης σε θέματα που αφορούν τη ΔΕΘ.

Σημειώνεται ότι η απόφαση της Μητροπολιτικής Επιτροπής θα μεταβιβαστεί προς ενημέρωση του υπουργού Μακεδονίας – Θράκης, καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΘ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΕΘ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!