Φορολογικές δηλώσεις: Άνοιγμα του Taxisnet κοντά στο Πάσχα

Φορολογικές δηλώσεις 2021

Προς τα τέλη Απριλίου πάει το άνοιγμα του Taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2021, καθώς υπάρχουν πολλά ζητήματα ανοιχτά και πρέπει να ληφθούν αποφάσεις.

Περίπου την ίδια περίοδο με το Πάσχα αναμένεται να κάνει φέτος πρεμιέρα η περίοδος υποβολής των φορολογικών δηλώσεων. Εκεί γύρω αναμένεται να ανοίξει το Taxisnet, αφού πρώτα ληφθούν μια σειρά από αποφάσεις, ειδικά για τα τεκμήρια που απειλούν τα νοικοκυριά.

Όπως φαίνεται το οικονομικό επιτελείο θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του στο δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου για μια σειρά από θέματα τα οποία αφορούν στην προκαταβολή φόρου νομικών προσώπων, στην υποχρέωση των φυσικών προσώπων να έχουν δαπανήσει με πλαστικό χρήμα το 30% του εισοδήματος του περασμένου έτους αλλά και για τα τεκμήρια διαβίωσης.

Ειδικά τα τεκμήρια απειλούν να «δαγκώσουν» φορολογούμενους με δραστική πτώση εισοδήματος αλλά με ιδιόκτητα ακίνητα.

Επίσης πρέπει να ξεκαθαριστεί αν θα επιστρέψουμε στις τρεις διμηνιαίες δόσεις εξόφλησης του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων ή θα παραμείνει το σχήμα των μηνιαίων πληρωμών έως το τέλος του 2021 ή και το πρώτο δίμηνο του 2022.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, TAXISNET, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 2021


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!