Έρχονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα Αττικά Πολυκαταστήματα

Τα Αττικά Πολυκαταστήματα να ετοιμάζεται να υποδεχθεί η Θεσσαλονίκη στο κέντρο της πόλης καθώς ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του ακινήτου της Ι.Μ. Αγίας Θεοδώρας, στην οδό Τσιμισκή 48-50 αφού τα Αttica ήταν η μόνη εταιρεία που κατέθεσαν προσφορά.

Η εταιρεία, ικανοποίησε με την προσφορά της όλους τους όρους που είχε θέσει η Μονή και υπέγραψε το πρακτικό ανακήρυξης πλειοδότη, ενώ το μισθωτήριο θα υπογραφεί στις 16 του μήνα.

Η αλυσίδα, ενοικιάζει το ακίνητο της Τσιμισκή για περίοδο 12 ετών, προσφέροντας μίσθωμα 105.000 ευρώ το μήνα, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει να υλοποιήσει επενδύσεις ανακαίνισης του κτηρίου τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ και να δημιουργήσει 160 θέσεις μισθωτής εργασίας, προσλαμβάνοντας 50 παλιούς εργαζόμενους της «Φωκάς».

Να σημειωθεί ότι με την υπογραφή του μισθωτηρίου τα Attica θα πρέπει να προκαταβάλλουν το 10% του κατωτάτου μηνιαίου μισθώματος δέκα ετών, ήτοι ποσό 1.260.000 ευρώ. Με την καταβολή του ποσού αυτού, η Μονή, καλύπτει το ποσό που της όφειλε η «Φωκάς» από ενοίκια ενός έτους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ATTICA ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!