Επενδυτικός πυρετός στην αγορά ακινήτων-Έρχεται έκρηξη τιμών το καλοκαίρι;

  • Απο Aftodioikisi News
  • 12 Απριλίου 2021 - 11:33
  • Comments Off

Επενδυτικός πυρετός στην αγορά ακινήτων-Έρχεται έκρηξη τιμών το καλοκαίρι;

Πυρετός προετοιμασιών και αγοραπωλησιών εν όψει της επόμενης μεταπανδημικής περιόδου επικρατεί στην αγορά.

Όσοι παρακολουθούν την εγχώρια επιχειρηματική αγορά και εκείνη των ακινήτων, γράφει ο «Βηματοδότης», θεωρούν ότι είμαστε μπροστά σε φάση οικονομικής απογείωσης και δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με τη στήλη,  η διεκδίκηση υποτιμημένων περιουσιακών στοιχείων είναι πρωτοφανής.  Όπως λένε οι γνωρίζοντες περισσεύει η ζήτηση τούτο τον καιρό για εμπορικά ακίνητα ιδιαιτέρως αποθήκες και μεγάλα οικόπεδα που μπορούν να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των εφοδιαστικών αλυσίδων.

Αλλά και η ζήτηση κατοικιών δεν πάει πίσω. Όπως εξηγούν οι κτηματομεσίτες πολλοί ξένοι επενδυτές θεωρούν ακόμη φθηνή την Ελλάδα και σπεύδουν να τοποθετηθούν Στην Αθήνα βρίσκεις αξιοπρεπέστατες κατοικίες με 2.000-3.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο όταν αντίστοιχα σπίτια π.χ στο Τελ Αβίβ πωλούνται προς 15.000 δολάρια το τ μ λένε οι γνωρίζοντες και προβλέπουν έκρηξη τιμών με το τέλος της πανδημίας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΚΙΝΗΤΑ, ΕΚΡΗΞΗ, TIMES


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!