Ανάκληση αυτοκινήτων Opel τύπου GT

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε., γενική εισαγωγέας αυτοκινήτων OPEL στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων OPEL τύπου GT.

Η ανάκληση αφορά 301 οχήματα, μοντέλα 2007 – 2010, στα οποία υπάρχει ο κίνδυνος κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες ο διακόπτης ανάφλεξης  να μετακινηθεί από τη θέση » run «, με αποτέλεσμα την μερική απώλεια της ηλεκτρικής ισχύος και την απενεργοποίηση του κινητήρα. Ο κίνδυνος αυτός αυξάνεται αν το κλειδί του οχήματος είναι σε  μπρελόκ που μεταφέρει πρόσθετο βάρος ( π.χ. περισσότερα κλειδιά) και  το όχημα κινείται σε δύσκολες συνθήκες δρόμου ή σε οποιαδήποτε  άλλη περίπτωση που προκαλούνται ισχυρές δονήσεις στο αμάξωμα. Εάν ο διακόπτης ανάφλεξης μετακινηθεί από την θέση λειτουργίας (run), και  το όχημα εμπλακεί σε ένα ατύχημα οι αερόσακοι ενδεχομένως να μην ενεργοποιηθούν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Στους ιδιοκτήτες των οχημάτων, που εμπλέκονται στην ανάκληση, θα αποσταλεί σχετική συστημένη ενημερωτική επιστολή, προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του δικτύου OPEL, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές εργασίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Μέχρι να ξεκινήσει η διαθεσιμότητα των απαιτούμενων ανταλλακτικών, οι καταναλωτές θα πρέπει να χρησιμοποιούν μόνο το κλειδί της μίζας, χωρίς πρόσθετο βάρος στο μπρελόκ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ιδιοκτήτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 210 6164700.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΝΑΚΛΗΣΗ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, OPEL


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!