Πολυνομοσχέδιο: Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ -Όλες οι αλλαγές σε προσλήψεις, Δημόσιο, ΟΤΑ

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το Πολυνομοσχέδιο «Διατάξεις για την ολοκλήρωση της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων – Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019-2022 και λοιπές διατάξεις». Το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει 131 άρθρα και αρκετές σημαντικές διατάξεις, μεταξύ των οποίων, αλλαγές σε Δημόσιο, προσλήψεις, ΟΤΑ.

Με 1:1 οι προσλήψεις – αποχωρήσεις στο Δημόσιο

Ειδικά για τις προσλήψεις, θυμίζουμε ότι στο πολυνομοσχέδιο υπάρχει πρόβλεψη για τις προσλήψεις και τις αποχωρήσεις στο Δημόσιο, η οποία γίνεται στη βάση του «1» προς «1», όπως είχε συμφωνήσει πριν λίγο καιρό η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Όλγα Γεροβασίλη με τους Θεσμούς.

Με βάση λοιπόν τον πίνακα που συμπεριλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο, έχουμε 42.521 προσλήψεις έως το 2022, με τις 7.266 να γίνονται φέτος.

Δείτε σχετικά εδώ

Επίσης στο πολυνομοσχέδιο αναφέρονται οι προτεραιότητες του υπουργείου Εσωτερικών για την επόμενη τετραετία ενώ ρυθμίζονται μια σειρά θεμάτων των ΟΤΑ.

Δείτε σχετικά εδώ

Το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει 131 άρθρα -εκτός της ρύθμισης για την αναπροσαρμογή του  ΕΝΦΙΑ ,που κατατέθηκε με τη μορφή τροπολογίας- και πληθώρα διατάξεων που πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν, όπως έχει συμφωνηθεί με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Δείτε αναλυτικά:

ΦΕΚ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΦΕΚ, ΟΤΑ, ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!