Εσωτερική αναδιοργάνωση για ΑΣΕΠ -Οι αλλαγές (ΦΕΚ)

Μεταφορά και κατανομή των αρμοδιοτήτων του άρθρου 69Γ του ν. 4270/2014 σε οργανικές μονάδες της Γενικής Διεύθυνσης Διοίκησης της Γραμματείας του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), περιλαμβάνει απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.

Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει:

«Κατανέμουμε τις αρμοδιότητες της παραγράφου 1 του άρθρου 69Γ του ν. 4270/2014, όπως αυτές εξειδικεύτηκαν στην παράγραφο 2 του άρθρου 1 της υπ’ αριθ. 2/16570/0026/13-5-2016 κοινής υπουργικής απόφασης, σε οργανικές μονάδες της Γενικής Διεύθυνσης Διοίκησης της Γραμματείας της Ανεξάρτητης Αρχής «Ανώτατο Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού». Για τον σκοπό αυτό, η Διεύθυνση Οικονομικού της ως άνω Γενικής Διεύθυνσης της Γραμματείας της Ανεξάρτητης Αρχής «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού» αναδιοργανώνεται ως ακολούθως:

(α) Συνιστάται σε αυτήν ένα Αυτοτελές Γραφείο με την ονομασία: «Γραφείο Λογιστικής Παρακολούθησης και Πληρωμής Δαπανών».

(β) Το Τμήμα Προϋπολογισμού και Μισθοδοσίας της ως άνω Διεύθυνσης μετονομάζεται σε «Τμήμα Προϋπολογισμού, Μισθοδοσίας και Εκκαθάρισης Δαπανών».

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΑΣΕΠ, ΦΕΚ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!