Δημόσιο -αξιολόγηση: Πότε θα ψηφισθεί η τροπολογία στη Βουλή

Πιθανότατα σήμερα ή αύριο, θα ψηφισθεί από τη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την αξιολόγηση που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης: «Ευρωπαϊκή εντολή έρευνας στις ποινικές υποθέσεις – Εναρμόνιση της νομοθεσίας με την Οδηγία 2014/41/ΕΕ». Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, καθώς η προθεσμία που ξεκινά από την ημερομηνία δημοσίευσης στο ΦΕΚ είναι ένας μήνας, η καταληκτική ημερομηνία αναμένεται στο τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Η ημερήσια διάταξη της Βουλής αναφέρει:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΡΟΘ΄

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Ώρα 18.00΄

Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Ευρωπαϊκή εντολή έρευνας στις ποινικές υποθέσεις – Εναρμόνιση της νομοθεσίας με την Οδηγία 2014/41/ΕΕ και άλλες διατάξεις».

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:  Γεώργιος Παπαηλιού και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Σημείωση: Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε στη συνεδρίαση της 12ης Σεπτεμβρίου 2017 τη συζήτηση του νομοσχεδίου σε μία (1) έως δύο (2) συνεδριάσεις.

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΨΗΦΙΣΗ, ΒΟΥΛΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!