ξέσπασμα-σρόιτερ-για-την-απεργία-της-ε-115222
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.04.2016 | 10:25

Ξέσπασμα Σρόιτερ για την απεργία της ΕΣΗΕΑ: “Περαστικά μας”

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, ο Αντώνης Σρόιτερ ξέσπασε κατά της ΕΣΗΕΑ. Επιπλέον, ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει την απεργία ανόητη, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Όταν δεν ενημερώνεις τον κόσμο την ημέρα που κλειδώνουν το 3ο και το 4ο μνημόνιο, πραγματικά τσακίζεις την κυβέρνηση με την απεργία σου».

Το κείμενο του Αντώνη Σρόιτερ:

«Το Σωματείο μας, αυτό των δημοσιογράφων, το οποίο ενοχλείται όταν κάποιοι μας κράζουν, παραδίδει μαθήματα εγκυρότητας και σωστής πληροφόρησης. Στις οκτώ, διέψευδε με σιγουριά την είδηση ότι παρά την απεργία, κάποιες εφημερίδες θα κυκλοφορήσουν. Στις δέκα.. ξύπνησε!

Τελικά η παραπληφόρηση ήταν.. αληθινή και οι εφημερίδες βγαίνουν!

Περαστικά μας. Και μπράβο για την ανόητη απεργία. Όταν δεν ενημερώνεις τον κόσμο την ημέρα που κλειδώνουν το 3ο και το 4ο μνημόνιο, πραγματικά τσακίζεις την κυβέρνηση με την απεργία σου…».

Μάλιστα, ακριβώς από κάτω παραθέτει τα SMS που έστειλε η ΕΣΗΕΑ στα μέλη της για την περιφρούρηση της απεργίας.

antoniss

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.