ανησυχεί-η-τροχαία-αττικής-κάνουν-πρ-115250
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.04.2016 | 07:57

Ανησυχεί η Τροχαία Αττικής: Κάνουν «πρόβες» δυστυχήματος οι θαυμαστές του Παντελίδη

Στα κεντρικά της Τροχαίας Αττικής ανησυχούν και για ένα ακόμη φαινόμενο που τις τελευταίες εβδομάδες έκανε την εμφάνισή του στο σημείο όπου ο ερμηνευτής έχασε τη ζωή του. Φανατικοί θαυμαστές του προσπαθούν να κάνουν αναπαράσταση του τροχαίου δυστυχήματος κινούμενοι με τα δικά τους οχήματα και με υψηλές ταχύτητες θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους. Αλλοι πάλι, άγρια μεσάνυχτα σταματούν στο σημείο και ανεβάζουν τον ήχο των radio-CD των αυτοκινήτων τους που παίζουν τα τραγούδια του 32χρονου για να τιμήσουν τη μνήμη του. Αποτέλεσμα, κάτοικοι της περιοχής να αντιδρούν για τη φασαρία, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κληθεί η Αστυνομία να παρέμβει.

Σε ό,τι έχει να κάνει τώρα με το κομμάτι των καταθέσεων, η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί. Εκτός από τις δύο κοπέλες που ακόμα δεν είναι σε θέση να μιλήσουν δίνοντας τη δική τους εκδοχή καθώς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και δείχνουν φοβισμένες -μάλιστα η Φρόσω Κυριάκου έχει αναβάλει δύο φορές το ραντεβού με την Τροχαία για κατάθεση δηλώνοντας ότι δεν είναι ψυχολογικά έτοιμη να ξαναζήσει εκείνες τις φρικτές στιγμές-, οι αξιωματικοί της Τροχαίας έχουν καλέσει και άλλα άτομα που βρίσκονταν με τον Παντελή Παντελίδη προκειμένου να δώσουν λεπτομέρειες για το τι είδαν και τι συνέβη εκείνο το ξημέρωμα. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί, το αργότερο, μέσα στον Μάιο.

Τέλος, αναφορικά με τις αποζημιώσεις, η ασφαλιστική εταιρεία αναμένεται να αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη του τζιπ, δηλαδή τον Αντώνη Ρέμο, από τη στιγμή που ο τραγουδιστής είχε μεικτή ασφάλεια, ενώ μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ αναμένεται να λάβουν και οι δύο κοπέλες που επέβαιναν στο μαύρο Mercedes. Παράλληλα, η ασφαλιστική έχει τη δυνατότητα από τον νόμο, αν θέλει, να διεκδικήσει από την οικογένεια Παντελίδη τα χρήματα που διέθεσε για να αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη και τις δύο κοπέλες. Πηγή: protothema.gr