ξέσπασμα-κατά-ψινάκη-για-μάτι-θα-πρέπ-323487
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.03.2019 | 13:56

Ξέσπασμα κατά Ψινάκη για Μάτι: “Θα πρέπει να ντρέπεται!”

Την οργισμένη αντίδραση των συντελεστών της εκπομπής στο Πρωινό προκάλεσαν οι δηλώσεις του δημάρχου Μαραθώνα στον Αντώνη Σρόιτερ για τη φωτιά στο Μάτι.

Υπενθυμίζεται ο ότι ο Ηλίας Ψινάκης είπε ότι «Εγώ έχω τη συνείδησή μου ήσυχη, προσωπικά. Αυτό θα φανεί πολύ γρήγορα, θα βγει το πόρισμα της Δικαιοσύνης. Κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, κανονικότατα. Αυτό που μπορούσαμε να έχουμε κάνει, το έχουμε κάνει».

«Άβολο πολύ. Από τη μία είναι πολύ σκληρό να λες «φταίει αυτός που χάθηκαν τόσοι άνθρωποι» και να δείξεις με το δάχτυλο. Αλλά όμως, δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί να κοιμηθεί και ήσυχα. Δεν το λες αυτό, γιατί ό,τι και να έχει γίνει, φύγαν άνθρωποι. Δεν κοιμάσαι ήσυχα ούτως ή άλλως» είπε η Φαίη Σκορδά.

Από την πλευρά του ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε:«Υπάρχει κάτι που λέγεται ευθιξία καταρχήν. Ο κος Ψινάκης δεν άκουσε ποτέ τι σημαίνει ευθιξία; Πώς μπορεί να βγαίνει σε μια συνέντευξη μετά από όλα αυτά που έγιναν το καλοκαίρι και να λέει «κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια»; Αν ο ίδιος δεν φταίει σε τίποτα, μπορεί να κοιμάται ήσυχος τα βράδια με 100 ψυχές που φύγανε από τον δήμο του; Σας παρακαλώ πάρα πολύ, επειδή μας ακούν πολλοί άνθρωποι, δεν θα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας με αυτές τις αηδίες που ακούμε κάθε μέρα! Ντρέπομαι γι’ αυτό το απόσπασμα! Σοβαρά; Μπράβο του! Κύριε Ψινάκη καταλαβαίνουμε το πρόβλημά σας με την όρασή σας, κοιτάξτε λίγο τον κόσμο στα μάτια, βγάλτε λίγο αυτά τα γυαλιά επιτέλους! Αρκετά πια με τα μαλλιά και τα γυαλιά και τα φουσκωτά και τα πάρτι! Ζούμε σε άλλες εποχές, χάθηκαν 100 άνθρωποι, μου έρχεται να μπήξω τα κλάματα! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που εκλέγουμε στην Ελλάδα; Κάθε μέρα καταπίνουμε μπόλικο σανό!».

Οργισμένη η Αφροδίτη Γραμμέλη, ξέσπασε: «Θα πρέπει να ντρέπεται! Λυπάμαι πάρα πολύ που ζω σε έναν τόπο που οι άρχοντες δεν έχουν ευθιξία, συνείδηση και μιλάνε! Τι θα πει κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ; Θρασύτατε! Θρασύτατε! Κάηκαν παιδιά! Πώς κοιμάσαι με 100 νεκρούς ρε φίλε; Πώς κοιμάσαι με 100 νεκρούς»;