Ξενοδοχείο στην Χαλκιδική άφησε τις παλιές λεκάνες δίπλα στην παραλία

Ξενοδοχείο στο δήμο Νέας Προποντίδας της Χαλκιδικής, έπειτα ανακαίνιση, άφησε δίπλα στα σκουπίδια, δίπλα σε παραλία, περισσότερες από…10  λεκάνες τουαλέτας.

Το θέμα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημάρχου Νέας Προποντίδας, Μ. Καρρά, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook έκανε λόγο για μηδενική ανοχή του δήμου σε όσους δεν σέβονται το περιβάλλον. Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο κ. Καρράς έγραψε:

Καθημερινά η υπηρεσία καθαριότητας καταβάλλει τεράστια προσπάθεια, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός μεγάλου Δήμου, χωρίς μάλιστα την ενίσχυση με εποχικό προσωπικό. Όμως η ανευθυνότητα κάποιων είναι ανεκδιήγητη. Η υπομονή και η ανοχή έχουν τα όρια τους. Τα λόγια είναι φτωχά και η εικόνα ‘μιλάει’ από μόνη της.

Μηδενική ανοχή στο εξής της Δημοτικής Αρχής σε όσους δεν σέβονται το περιβάλλον, τον κόπο για καθαριότητα του Δήμου αλλά κυρίως δεν σέβονται τους συμπολίτες τους.

Η λογική ‘ανακαινίζω και πετάω ό,τι μου περισσεύει’ τελειώνει εδώ και τα πρόστιμα για τους παραβάτες θα είναι αυστηρά.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΠΑΡΑΛΙΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΛΕΚΑΝΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!