ξεφτίλισαν-γυναίκα-υποψήφια-για-δουλ-687610
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.10.2019 | 13:42

Ξεφτίλισαν γυναίκα υποψήφια για δουλειά επειδή στο instagram είχε σέξι φωτογραφίες (φωτο)

Ποιος είπε ότι οι εταιρίες που ψάχνουν εργαζόμενους δεν ξεψαχνίζουν τα προσωπικά τους δεδομένα και κυρίως ότι ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα κάποιες εταιρίες όπως η Kickass Masterminds με έδρα το Τέξας των ΗΠΑ δεν στέκονται σε αυτό. Δημοσιεύουν στην ιστοσελίδα τους φωτογραφίες από το instagram υποψηφίων.

Η 24χρονη Εμιλι Κλόου που ήταν υποψήφια για μια τέτοια θέση στη συγκεκριμένη εταιρία είδε με έκπληξη μια φωτογραφία της που πόζαρε με μαγιό σε κάποιες διακοπές και την οποία είχε ανεβάσει στο instagram, να φιγουράρει στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Μάλιστα η Έμιλι είδε σοκαρισμένη το σχόλιο που είχε κάνει η εταιρία και έγραφε: «Ψάχνουμε για έναν επαγγελματία έμπορο και όχι για μοντέλο που φωτογραφίζεται με μπικίνι. Συνεχίστε να κάνετε κακό στον εαυτό σας και να ανεβάζετε τέτοιες φωτογραφίες. Σίγουρα δεν θα βρείτε δουλειά»

Η ίδια έγραψε στο twitter της ότι σκέφτεται να προσφύγει και δικαστικά για την αντιμετώπιση που είχε από την εταιρία. «Είμαι αμήχανη. Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε η εταιρία στην οποία ζήτησα να εργαστώ.»

Οι χρήστες του twitter εξαγριώθηκαν και εκείνοι με το περιστατικό και ζητούν από τη συγκεκριμένη εταιρία να απολύσει τον υπεύθυνο που έκανε κάτι τέτοιο».

Πηγή: topontiki.gr