μαθήτρια-βγάζει-περισσότερα-από-45-000-ευρ-681934
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.09.2019 | 11:01

Μαθήτρια βγάζει περισσότερα από 45.000 ευρώ το χρόνο, ανεβάζοντας φωτογραφίες της (φωτο)

Αυτά είναι λεφτά. Εύκολα και γρήγορα.

 

Μια Κύπρια μαθήτρια από την Αυστραλία βρήκε τον τρόπο για να τα βγάλει. Στα διαλείμματα, ανάμεσα στα μαθήματα, ανεβάζει φωτογραφίες της στο instagram και οι ακόλουθοι της παραληρούν.

Η Τία Κριστοφί μένει στη Μελβούρνη και αυτή τη στιγμή έχει περισσότερους από 100.000 ακολούθους στο instagram, ενώ οι συνδρομητές της στο κανάλι της στο youtube ξεπερνούν τους 3.000.

Μεγάλες εταιρίες ρούχων και καλλυντικών έχουν κλείσει μαζί της συμβόλαιο και κάθε ανάρτηση της αγγίζει τα 300 ευρώ.

Η ίδια δηλώνει ότι μπορεί να είναι και μαθήτρια και infuencer και μπορεί να διαχειριστεί τις αναρτήσεις στα διαλείμματα ανάμεσα στα μαθήματα.

«Φροντίζω και τα μαθήματα μου και τη δουλειά μου. Επίσης τα σαββατοκύριακα τα περνάω με την οικογένεια μου, αμέσως μόλις μελετήσω για το σχολείο και ανεβάσω φωτογραφίες μου στο instagram» λέει η ίδια.

Η Τία λέει επίσης ότι έχει πέσει θύμα μπούλινγκ από τους συμμαθητές της οι οποίοι την κοροιδεύουν για αυτό που κάνει στα διαλείμματα. «Φυσικά και κάποιοι με κοροιδεύουν αλλά είναι κάτι το οποίο δεν με αφορά» λέει Αυστραλοκύπρια μαθήτρια.

«Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν 14 ετών, πριν τρια χρόνια. Είχα πάει ένα ταξίδι στην Ευρώπη και ήθελα όλοι να ξέρουν τι έχω κάνει, οπότε ανέβαζα φωτογραφίες μου στο διαδίκτυο. Σιγά σιγά αυτό έγινε επάγγελμα»