Βουλιαγμένη: Τοπικός σύμβουλος καλεί τον δήμαρχο να σφραγίσει τα σύνορα του δήμου!

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 14 Μαρτίου 2020 - 20:00
  • Comments Off

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Τοπικός Σύμβουλος της Βουλιαγμένης  από την δημοτική αρχή καλεί δημόσια τον δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο να κλείσει τα σύνορα του Δήμου σε κάθε επισκέπτη, ακόμα και όλο το….παραλιακό Μέτωπο!! Αφορμή στάθηκε η σημερινή παραβίαση των μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊο και η μαζική εφόρμηση εκδρομέων στα νότια προάστια.

Η αλήθεια είναι πως παρά τις καταγγελίες δημοτών από νωρίς το πρωί, ο δήμαρχος ευαισθητοποιήθηκε να βάλει λουκέτο στις 2 πλαζ στις 5 το απόγευμα! Ωστόσο Βάρκιζα και Βούλα παρέμειναν ανοικτές, χωρίς η Δημοτική Αρχή μέχρι τώρα να έχει εκδόσει σχετική ανακοίνωση.

Για καλό και για κακό  να υπενθυμίσουμε στην κυρία σύμβουλο, ότι ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης δεν έχει δικαιοδοσία ούτε να κηρύξει τον δήμο του …ανεξάρτητο κρατίδιο, ούτε φυσικά να επέμβει σε όλο το παραλιακό μέτωπο!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΣΥΝΟΡΑ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!