βόλος-άγνωστοι-διέρρηξαν-το-πρώην-δημ-89082
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.09.2016 | 17:51

Βόλος: Άγνωστοι διέρρηξαν το πρώην δημαρχείο Ν. Ιωνίας

Στόχος διαρρηκτών έγινε το γραφείο που διατηρεί η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μείζονος Περιοχής Βόλου στο κτίριο όπου στεγαζόταν στο παρελθόν το Δημαρχείο Νέας Ιωνίας στη Μαγνησία, καθώς άγνωστοι δράστες παραβίασαν την πόρτα και άρπαξαν ένα ποσό της τάξης των 2.000 ευρώ. Απ’ ότι φαίνεται οι διαρρήκτες ήξεραν που χτυπούσαν, καθώς γνώριζαν όχι μόνο ότι υπήρχαν χρήματα αλλά και σε ποιο σημείο θα τα έβρισκαν.

Οι δράστες πήγαν κατευθείαν στο γραφείο που διατηρεί στο κτίριο η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μείζονος Περιοχής Βόλου και δεν δυσκολεύτηκαν να παραβιάσουν την πόρτα του, πιθανότατα χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι. Άρπαξαν ένα ποσό της τάξης των 2.000 ευρώ και έφυγαν με γεμάτες τσέπες προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος.

Οι υπάλληλοι που πήγαν στη δουλειά τους το πρωί της τετάρτης διαπίστωσαν την διάρρηξη και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στο πρώην Δημαρχείο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας μαζί με συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που πήρε αποτυπώματα και η προανάκριση για την διαλεύκανση της κλοπής βρίσκεται σε εξέλιξη.