βόλος-13χρονη-αποκάλυψε-στον-καθηγητή-ό-212058
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.02.2018 | 13:40

Βόλος: 13χρονη αποκάλυψε στον καθηγητή ότι η μητέρα της την κακοποιεί

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών διακομίστηκε το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα 13χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ανήλικη παρουσιάστηκε στο σχολείο έχοντας τραύματα και διαμαρτυρήθηκε σε καθηγητή της ότι η μητέρα της την κακοποιεί.

Άμεσα η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Η 13χρονη δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, καθώς έφερε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της αλλά και τραύμα.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ενημερώθηκε για το περιστατικό από το Νοσοκομείο, και σύμφωνα με πληροφορίες έσπευσε και συνέλαβε τη μητέρα της 13χρονης.

Πρόκειται για μία 51χρονη γυναίκα, η οποία μεγαλώνει μόνη το παιδί της. Η συλληφθείσα κρατείται σύμφωνα με εντολή που έδωσε η Εισαγγελία Βόλου, και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια για την άσκηση ποινικής δίωξης.

Η Αστυνομία συνεχίζει την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο οικογενειακός καβγάς φαίνεται να εκδηλώθηκε λόγω διαφωνίας για το κινητό τηλέφωνο.

Η ανήλικη λάμβανε πολλά μηνύματα στο τηλέφωνό της, γεγονός που εξόργισε τη μητέρα της, με αποτέλεσμα να της αρπάξει το κινητό και εκτός ελέγχου πλέον να αρχίσει να τη χτυπάει.

Το περιστατικό συνέβη προχθές, ενώ μάνα και κόρη βρίσκονταν στο σπίτι, και τελικά ήρθε σε γνώση των αρχών χθες, όταν η ανήλικη αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της στο σχολείο και να μιλήσει.

Η εν λόγω υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας είναι από τις λίγες που απασχολούν αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Συνήθως στο αυτόφωρο οδηγούνται σύζυγοι σε διάσταση. Καταγγελία για κακοποίηση ανήλικου από γονείς, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια το αστυνομικό δελτίο δεν έχει καταγράψει.

Η Εισαγγελία Βόλου χειρίζεται ήδη την υπόθεση με μεγάλη ευαισθησία, λόγω ακριβώς ότι το θύμα είναι ανήλικο.