τροχαίο-με-ferrari-στην-παραλιακή-νεκρός-ο-α-980604
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.01.2022 | 22:45

Τροχαίο με Ferrari στην Παραλιακή: Νεκρός ο αδερφός της βουλευτή Κατερίνας Μονογυιού

 Σύμφωνα με πληροφορίες στο σοβαρός τροχαίο που σημειώθηκε στην παραλιακή νεκρός είναι ο αδερφός της βουλευτή Κυκλάδων Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης.

Το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, στο ύψος των Αλκυονίδων. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, στο πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού και μία γυναίκα προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδερφός της βουλευτή οδηγούσε για πρώτη φορά την συγκεκριμένη Ferrari. Η γυναίκα συνοδηγός στο όχημα τραυματίστηκε και έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Η σορός του οδηγού έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του 35χρονου το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον οδηγό, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.