τρεις-ελληνικές-παραλίες-γυμνιστών-α-21582
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.09.2018 | 12:33

Τρεις Ελληνικές παραλίες γυμνιστών ανάμεσα στις δέκα καλύτερες της Ευρώπης

Τρεις ελληνικές παραλίες που μπορεί οποιοσδήποτε να απολαύσει χωρίς μαγιό ανέδειξε ανάμεσα στις δέκα καλύτερες σε όλη την Ευρώπη η έρευνα της ιστοσελίδας καταναλωτικών πληροφοριών Promotional Codes!

Σύμφωνα με τα αποστελέσματα που προέκυψαν από την ανάλυση κριτικών στην πλατφόρμα του TripAdvisor, οι καλύτερες ελληνικές παραλίες για τους φαν του γυμνισμού είναι η Κόκκινη Άμμος της Κρήτης, το Paradise Beach Μυκόνου και η Little Banana Beach της Σκιάθου.

«Ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο όμορφες παραλίες γυμνιστών, ώστε οι παραθεριστές να απολαύσουν τις διακοπές τους με φυσικό τρόπο δίπλα στη θάλασσα, χωρίς να σκέφτονται τους περιορισμούς ή τις συνέπειες.

Κάθε παραλία γυμνιστών έχει τους δικούς της κανόνες, έτσι όσο κάποιος είναι προετοιμασμένος και σεβόμενος τους γύρω του μπορεί να απολαύσει τις παραλίες αυτές στο μέγιστο δυνατό» ανέφερε ο Darren Williams από την Promotional Codes, διευκρινίζοντας ότι η διαδικασία ήταν πολύμηνη.

Στην ιστοσελίδα αναφέρονται και οι λόγοι για τους οποίους καθεμία από τις δέκα παραλίες θεωρείται ιδανική για γυμνισμό.

Έτσι, οι επισκέπτες μπορεί να χρειάζεται να περπατήσουν κάποια απόσταση μέχρι να φτάσουν στην Κόκκινη Άμμο που βρίσκεται κοντά στα Μάταλα, ωστόσο η ομορφιά τους δικαιώνει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espressο η παραλία Little Banana beach στη Σκιάθο είναι εδώ και δεκαετίες επίσημη παραλία γυμνιστών και κάθε χρόνο προσελκύει επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Paradise Beach στη Μύκονο.