Τρίκαλα: Υγειονομική βόμβα οι μαυραγορίτες κομμωτές που πηγαίνουν στα σπίτια

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία κάνει η ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Τρικάλων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, κομμωτές, κομμώτριες και όχι μόνο περιφέρονται με τα τσαντάκια τους από σπίτι σε σπίτι, προσφέροντας τις «πειρατικές» υπηρεσίες τους, αδιαφορώντας για τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση λόγω κορωνοϊού.

Αυτό το πήγαινε-έλα, φυσικά, από σπίτι σε σπίτι χαρακτηρίζεται «υγειονομική βόμβα» και η ΕΒΕ τονίζει χαρακτηριστικά: «Καλούμε όλους αυτούς τους απερίσκεπτους να δείξουν σεβασμό και κατανόηση να περάσει η μπόρα αυτής της λαίλαπας και να μην είναι αυτοί η αιτία του κακού. Το ίδιο υπεύθυνοι είναι και αυτοί που τολμούν και τους βάζουν στα σπίτια τους».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων, ύστερα από πολλές καταγγελίες συναδέλφων επαγγελματιών ότι κάποιοι άλλοι (συνάδελφοι) πειρατές εκμεταλλεύονται τους νόμιμους καταστηματάρχες, που έχουν κλείσει με απόφαση της κυβέρνησης τα μαγαζιά τους και γυρίζουν στα σπίτια με ένα τσαντάκι στο χέρι, χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες, όχι μόνο τις οικονομικές, που δρουν σε βάρος νόμιμων συναδέλφων, αλλά ότι υπάρχει ο κίνδυνος να μεταδώσουν ή να κολλήσουν κορονοϊό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους αυτούς τους απερίσκεπτους να δείξουν σεβασμό και κατανόηση να περάσει η μπόρα αυτής της λαίλαπας και να μην είναι αυτοί η αιτία του κακού. Το ίδιο υπεύθυνοι είναι και αυτοί που τολμούν και τους βάζουν στα σπίτια τους.

Σας παρακαλούμε πολύ όλους σας να δείξετε την πρέπουσα κατανόηση. Είναι ανάγκη όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τους συνανθρώπους μας.

Θυμόμαστε όλοι να τηρούμε τα μέτρα των ειδικών.

Μένουμε σπίτι».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΠΙΤΙΑ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΟΜΜΩΤΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!