τρεις-συλλήψεις-για-την-εξαφάνιση-της-15-558944
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.04.2022 | 10:25

Τρεις συλλήψεις για την εξαφάνιση της 15χρονης στο Περιστέρι

Τρία άτομα συνελήφθησαν για την υπόθεση της εξαφάνισης της 15χρονης από το Περιστέρι στις 19 Απριλίου, η οποία εντοπίστηκε χθες στον Άγιο Παντελεήμονα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωή της η ΕΛ.ΑΣ., μεσημβρινές ώρες χθες Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο μεθοδικών και επισταμένων ερευνών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, ανευρέθη στο κέντρο της Αθήνας η ανήλικη για την οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 19 Απριλίου.

Η ανήλικη διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε δημόσιο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενη, ενώ παράλληλα εξετάστηκε και από ιατροδικαστή. Με την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου, εξέτασαν σχετικά την ανήλικη και προέκυψε η εμπλοκή των ανωτέρω ατόμων στην υπόθεση, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε σχετικά αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.