τράπεζα-πειραιώς-καταγγελίες-απαρ-898390
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.09.2021 | 18:56

Τράπεζα Πειραιώς – Καταγγελίες: «Απαράδεκτοι» – «15 ευρώ σε καύσιμα και με χρέωσαν 2 φορές»

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τράπεζα Πειραιώς – Καταγγελίες: «Απαράδεκτοι» – «15 ευρώ σε καύσιμα και με χρέωσαν 2 φορές»

Συνεχίζονται τα παράπονα των πελατών της τράπεζας Πειραιώς.

Διαβάστε σχετικά:

Τράπεζα Πειραιώς- Καταγγελίες: Προσπαθούμε να κάνουμε κατάθεση απο ATM εδώ και 1 μήνα (εικόνα)

Τράπεζα Πειραιώς – Καταγγελίες πελατών: «Το κλείσατε το μαγαζάκι;» – Αναμονή πάνω από 43 λεπτά (εικόνα)

Αυτή τη φορά πελάτισσα διαμαρτύρεται, κάτω από ανάρτηση της τράπεζας στο facebook (https://www.facebook.com/piraeusbank/photos/a.150915138901907/845408869452527/), για τη χρέωση της δύο φόρες σε αγορά καυσίμων.

Συγκεκριμένα, γράφει:

«Απαράδεκτοι –  Έκανα αγορά 15 ευρώ σε καύσιμα και με χρέωσαν 2 φορές. Έχω μιλήσει 4 φορές και μου λένε ότι γίνεται αίτημα για την επιστροφή των χρημάτων»

Η απάντηση της τράπεζας είναι η εξής:

«Καλησπέρα σας . Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και σας ευχαριστούμε που μας ενημερώσετε για το συγκεκριμένο ζήτημα. Για να επικοινωνήσει ένας εκπρόσωπός μας μαζί σας και να σας εξυπηρετήσει, θα θέλατε να μας δώσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μέσω προσωπικού μηνύματος; Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Δείτε την εικόνα:

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.