τραγωδία-στην-άρτα-ράγισαν-και-οι-πέτρ-666167
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.01.2022 | 09:14

Τραγωδία στην Άρτα: Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του 33χρονου

Ράγισαν και οι πέτρες στην Άρτα, στην κηδεία του 33χρονου Γιώργου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο κατά την διάρκεια του κυνηγιού.

Ο 33χρονος έχασε τη ζωή του από τα πυρά του αγαπημένου ανιψιού. Ο 16χρονος πιστεύοντας ότι πρόκειται για θήραμα πυροβόλησε με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον θείο του και στη συνέχεια μη αντέχοντας αυτό που είχε συμβεί προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο κυνηγετικό όπλο.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, η κηδεία του 33χρονου έγινε το απόγευμα της Δευτέρας. Κανένας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Ακόμη και ο ιερέας της ενορίας λύγισε και ολοκλήρωσε την τελετή ο δεύτερος παππάς που παραβρισκόταν.

Ο 16χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου της Άρτας σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί είναι συγκρατημένοι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του περιμένοντας να συμπληρωθεί ένα ακόμη 24ωρο για να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα.

Στο Νοσοκομείο εισήχθη ο πατέρας του 16χρονου με καρδιολογικά προβλήματα καθώς το σοκ που έχει υποστεί από την τραγωδία είναι μεγάλο.